Categories
Berita

Bantuan Persekolahan, Maksimum RM 500 Satu Keluarga. Rugi Kalau Lepaskan & Ni Borangnya!

Setiap awal tahun ibu ayah akan mempersiapkan keperluan persekolahan anak-anak dengansesempurna yang bolah. Tentu sebab ini juga, ada antara ibu ayah yang berasa cukup terbeban dengan kos yang perlu ditanggung ditambah pula dengan pelbelanjaan harian dan sebagainya.

Andai bergaji besar mungkin tidak terasa sangat namun bila sumber kewangan terbatas, itu yang membuatkan ada yang merasai keperitannya. Lantas, bagi meringankan beban tersebut terutamanya pada golongan berpendapatan B40, ada satu berita menarik untuk dikongsikan di sini. Lain tidak bukan adalah bantuan kewangan daripada Yapiem hingga mencecah RM 500 bagi satu keluarga yang layak.

Jadi usah tunggu lagi, cubalah memohon mana tahu ada rezeki anda dan bolehlah menampung apa yang kurang dalam membiayai persekolahan anak-anak. Jom semak perkongsian daripada saudara Mohd Fariz.

BANTUAN PENDIDIKAN!!! CEPAT SHARE! NANTI PRINT DAN MOHON!

Bantuan Persekolahan YAPEIM untuk keluarga B40 pelajar sekolah menengah dan rendah. Maksima bantuan RM500 satu keluarga. Isi borang ini, hantar ke Pejabat Ar-Rahnu YAPEIM berhampiran, hebahkan kt group lain yg xtau maklumat tu.

NOTA:
Bagi yang ada masalah untuk print Borang ini cuba dapatkan Borang dekat cawangan YAPIEM berdekatan ye.. Isi maklumat dan hantar ke YAPIEM berdekatan..
Terima Kasih.

BORANG BOLEH PRINT TERUS DARI FB

 

Manakala Puan Noor Haslina Hassan juga telah mengambil langkah untuk tidak melepaskan peluang keemasan ini dengan pergi sendiri ke Pejabat Ar-Rahnu YAPEIM berhampiran kediamannya untuk mengambil borang tersebut.

“Ambo g ambil doh borang bantuan pendidikan anok…photostat pon boleh jugok….moga2 ada rezeki anak…amiinnn… Bantuan Persekolahan YAPEIM untuk keluarga B40 pelajar sekolah menengah dan rendah. Maksima bantuan RM500 satu keluarga. Isi borang ini, hantar ke Pejabat Ar-Rahnu YAPEIM berhampiran. Borang maklumat mesti lengkap”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *